søndag 13. januar 2013

Surfe


 Jeg digger disse bildene, for det er et godt minne fra da vi var på Cruise, og jeg fikk helt dilla på å surfe. Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å tørre å prøve. Men da jeg endelig prøvde, så ble jeg helt hekta. (spesielt siden jeg var bedre en min mann:)
Jeg gjorde ikke noen triks, akkurat, men jeg klarte å holde meg oppe en god stund. Dødsgøy:)

Jeg har prøvd meg på noe nytt, jeg har laga min egen bakgrunn. Skulle prøve å få frem litt vannsprut-følelse. Jeg brukte modeling paste som jeg mala over siden. Brukte deretter en krølla pose som jeg stampa oppi malingen for å få litt bevegelse, og spruta til slutt masse glimmermist. Gøy:)

Har også et mål om å bruke mye av "småpjusket" som bare ligger der. Gi det et nytt liv. I tillegg bruke flere ord, dokumentere historier, noe jeg syns er viktig, men jeg ikke har vært flink til. Stort forbedringspotensiale:)

2 kommentarer:

  1. Denne var kjempetøff! Liker godt at du har fått brukt så mange bilder på en side, og alle detaljene og fargene var flotte. God start på det nye året! :) Klem :)

    SvarSlett
  2. Denne ble bare knallkul! Bare fortsett med egne bakgrunner du! Lekre farger, oppsett og pynting, og ja - kjempeflott med alle bildene og journalingen!
    Ha en flott uke :o)

    SvarSlett